ENERGIASELVITYS JA Energiatodistus Oulu, RovaniemI JA KOKO POHJOIS-SUOMI

Kauttamme saat myös laadukkaat ja ammattitaitoiset energiatodistukset. Tarjoamme energiatodistukset alueella Rovaniemi, Oulu ja koko Pohjois-Suomi. Pohjois-Suomen Lämpökuvaus Oy on luotettava toimija, jonka mittava kokemus alalta takaa huolellisen ja laadukkaan työnjäljen.

Energiatodistus on työkalu rakennusten energiatehokkuuden vertailemiseksi ja parantamiseksi myynti- ja vuokraustilanteista. Energiatodistuksella voidaan kätevästi verrata eri rakennuksia keskenään, sillä todistus perustuu rakennuksen ominaisuuksiin ja niistä johdettuun energiankulutukseen. Vertailussa on siten siis pelkästään itse rakennus, eivät rakennusta sillä hetkellä käyttävät ihmiset. Energiatodistuksessa ilmoitetaan myös toteutunut energiankulutus, mutta energiatehokkuusluokka perustuu laskettuun kulutukseen. Energiatodistukseen voi olla sisällytettynä myöskin alan asiantuntijan laatimia säästösuosituksia, jotka käyttöön kytkemällä voivat parantaa rakennuksen energiatehokkuutta. 

TILAA Energiaselvitys AINA asiantunTIJALTA

Auktorisoidun asiantuntijan laatima energiaselvitys on aina oltava uuden rakennuksen rakennusluvan liitteenä. Energiaselvityksen keskeinen osa on nimenomaan energiatodistus.

Yleensä energiaselvitys sisältää seuraavat osat:
· Selvitys siitä, että rakennuksen lämpöhäviöt ovat määräysten mukaiset
· Ilmanvaihtojärjestelmän ominaissähkötehon laskenta
· Arvio rakennuksen lämmitystehontarpeesta
· Arvio kesäaikaisesta huonelämpötilasta (ja tarvittaessa jäähdytystehon tarve)
· Arvio rakennuksen todellisesta energiankulutuksesta
· Energiatodistus

Energiatodistukset kätevästi meiltä

Energiatodistus on esitettävä uudisrakennukselle jo rakennuslupaa haettaessa sekä olemassa olevalle rakennukselle sen myynnin tai vuokrauksen yhteydessä. Energiatodistus on voimassa 10 vuotta sen myöntämispäivästä.

Energiatodistuksen voi myöntää vain laissa määrättyjen vaatimusten täyttämä ja tutkinnossa pätevyytensä osoittanut henkilö. Pohjois-Suomessa energiatodistukset saat vaivattomasti ja edullisesti Pohjois-Suomen Lämpökuvaus Oy:n kautta. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää energiatodistuksesta ja palveluistamme.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

ASIANTUNTIJAN LAATIMA ENERGIATODISTUS ROVANIEMI, OULU JA KOKO pOHJOIS-SUOMI

Pohjois-Suomen Lämpökuvaus Oy tarjoaa asiantuntijan laatimat energiaselvitykset ja energiatodistukset alueella Oulu, Rovaniemi, Kemi, Tornio, Kuusamo, Ruka, Raahe, Kemijärvi, Salla, Sodankylä, Kittilä, Äkäslompolo, Saariselkä, Muonio, Keminmaa, Simo, Ranua, Pudasjärvi, Kemijärvi, Pello, Sinettä, Utsjoki, Inari ja koko Pohjois-Suomi.