RAKENNUSTEN JA ASUNTOJEN Kosteuskartoitus Oulu, RovanieMI ja KOKO POHJOIS-SUOMI

Kosteuskartoitus antaa ajankohtaista tietoa yksittäisen kohteen, rakenteen tai rakenneosan kosteudesta ja rakenneteknisestä kunnosta. Kosteuskartoitus tai vastaava laaja kuntotarkoitus on hyvä teettää kattavasti esimerkiksi asuntokauppojen yhteydessä, sillä kun asukas vaihtuu, vaihtuvat samalla myös käyttö- ja kulutustottumukset. Pohjois-Suomen Lämpökuvaus Oy tarjoaa kosteuskartoitus- ja kosteusmittauspalvelut alueella Rovaniemi, Oulu ja koko Pohjois-Suomi, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kosteusvauriot on AINA syytä selvittää AMMATTILAISELLA

Kosteuskartoituksesta laaditaan aina asiakkaalle raportti, josta käy ilmi muun muassa tilan tai rakenteen kosteustilanne sekä mahdolliset kosteusvauriot ja kosteusvahingot. Myös mahdolliset kosteusriskit kerrotaan raportissa tarvittavine korjaus- ja lisätutkimuksineen. Kosteusvauriot ovat vakavia asioita, jotka voivat pahimmassa tapauksessa johtaa mittaviin vahinkoihin. Asianmukaisella ennaltaehkäisyllä on niin ikään iso rooli ikävien kosteusvaurioiden välttämisessä. Kosteuskartoituksen jälkeen asiakkaalle annettava raportti sisältää paljon tietoa; se kertoo paikkojen tarkat kuntoarviot ja kertoo asiakkaalle niistä toimenpide-ehdotuksista, jotka olisi hyvä toteuttaa havaittujen ongelmien selvittämiseksi ja korjaamiseksi tai mahdollisten riskien ehkäisemiseksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kosteuskartoituksesta, kerromme mielellämme enemmän palvelustamme.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS ASUNNON tAI RAKENNUKSEN KOSTEUSKARTOITUS ROVANIEMI, OULU JA KOKO pOHJOIS-SUOMI

Pohjois-Suomen Lämpökuvaus Oy tarjoaa ammattitaitoista asuntojen ja rakennusten kosteuskartoitusta alueella Oulu, Rovaniemi, Kemi, Tornio, Kuusamo, Ruka, Raahe, Kemijärvi, Salla, Sodankylä, Kittilä, Äkäslompolo, Saariselkä, Muonio, Keminmaa, Simo, Ranua, Pudasjärvi, Kemijärvi, Pello, Sinettä, Utsjoki, Inari ja koko Pohjois-Suomi.