KOSTEUSMITTAUS ROVANIEMi, OULU JA KOKO POHJOIS-SUOMI

Kosteusmittaus kuuluu olennaisena osana Pohjois-Suomen Lämpökuvaus Oy:n palveluihin. Suoritamme kosteusmittauksia laajasti koko Pohjois-Suomen alueella. Tarjoamme kosteusmittaukset kohteesta ja tarpeesta riippuen pintakosteusmittauksena, porareikä-, näytepala-, piikkimittaus- ja viiltomittausmittauksena. Käytössämme on tarkka ja nykyaikainen mittauskalusto, jonka avulla saadaan nopeasti tarkkaa tietoa aiheesta. Pohjois-Suomen Lämpökuvaus Oy tarjoaa kosteusmittaus- ja kosteuskartoituspalvelut alueella Rovaniemi, Oulu ja koko Pohjois-Suomi.

PINTAKOSTEUSMITTAUS

Pintakosteusmittaus on rakenteita rikkomatton menetelmänä, jota voidaan pitää ns. suuntaa antavana mittauksena. Tässä menetelmässä käytössä on mittauslaite, jolla etsitään rakenteista poikkeavia kosteusarvoja. Löydettäessä kohonneita kosteusarvoja suosittelemme rakenteiden tutkimista tarkemmilla mittausmenetelmillä. Pintakosteusmittauksia käytetään yleensä asuntokauppojen kosteuskartoituksissa ja kuntotarkastusten yhteydessä. Vesivahinkojen kartoituksessa pintakosteusmittaus on hyvä apu vaurion laajuuden selvittämisessä. Tarjoamme pintakosteusmittausta Rovaniemen, Oulun ja koko Pohjois-Suomen alueella. 

Betonin suhteellisen kosteuden mittaus

Betonin suhteellisen kosteuden mittaamisen suoritamme joko näytepala tai porareikämenetelmällä RT 14 – 10984 ohjekortin mukaisesti. Betonin kosteusmittaus antaa tietoa betonin suhteellisesta kosteudesta ja varmistaa, että betonivalu on riittävän kuiva päällystämistä varten. Etenkin kosteina vuodenaikoina voi käydä niin että betonin kuivuminen hidastuu merkittävästi. Tästä voi seurata se, että mikäli päällyste asennetaan vielä osittain kostean betonin päälle, on tuloksena kosteusvaurio. Suorittamamme betonin kosteusmittauksen jälkeen saat meiltä asianmukaisen raportin todisteeksi siitä, että betoni on riittävän kuivaa sen päällystämistä tai muita jatkotoimenpiteitä varten. Tämä myös nostaa rakennuksen arvoa kun sinulla on näyttää todiste, että kosteusmittaukset on hoidettu asianmukaisesti ennen päällystysvaihetta. Tarjoamme betonin suhteellisen kosteuden mittausta Rovaniemen, Oulun ja koko Pohjois-Suomen alueella. 

Viilto- ja piikkimittaus

Epäiltäessä kosteusongelmaa, esimerkiksi muovimaton alla, voimme viiltomittauksella varmistaa kosteuden muovimaton ja alustan välistä. Mittauksen teemme pienestä viilosta jonka voi paikata huomaamattomasti. Epäiltäessä kosteusongelmaa puurakenteissa, voidaan piikkimittauksella luotettavasti mitata puumateriaalin kosteus. Tyypillisiä mittauskohteita ovat esimerkiksi alaohjauspuut sekä yläpohjien puutteellisesta tuuletuksesta kärsineet puurakenteet. Tarjoamme viilto- ja piikkimittausta Rovaniemen, Oulun ja koko Pohjois-Suomen alueella. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS KOSTEUSMITTAUS ROVANIEMI, OULU JA KOKO pOHJOIS-SUOMI

Ammattitaitoinen kosteusmittaus alueella Oulu, Rovaniemi, Kemi, Tornio, Kuusamo, Ruka, Raahe, Kemijärvi, Salla, Sodankylä, Kittilä, Äkäslompolo, Saariselkä, Muonio, Keminmaa, Simo, Ranua, Pudasjärvi, Kemijärvi, Pello, Sinettä, Utsjoki, Inari ja koko Pohjois-Suomi.