RAKENNUSTEN LÄMPÖKUVAUS OULU, ROVANIEMI JA KOKO POHJOIS-SUOMI

Rakennusten lämpökuvaus on nopea ja tehokas menetelmä, jonka tarkoituksena on selvittää lämpö- ja ilmavuotoja, kosteusvaurioita, lämmöneristeiden puutteellisuutta, kylmäsiltoja, lattia- ja kattolämmityksen toimintaa sekä vuoto- ja vesivahinkojen vauriokohtien laajuuksia. Lämpökuvaus on siis tehokas ratkaisu monen eri piilevän ongelman löytäjäksi. Lisäksi lämpökamerakuvaukset paljastavat erilaisia lämpöviihtyvyyteen liittyviä ongelmia, kuten esimerkiksi vetoisat paikat rakennuksessa. 

Rakennusten lämpökuvaus voidaan suorittaa jo rakennusvaiheessa, jotta talosta saadaan rakennettua suoraan mahdollisimman energiatehokas. Toki kuvaukset voidaan ihan yhtä hyvin suorittaa myös saneerauksen yhteydessä tai silloin, kun olet vaihtamassa asuntoa ja haluat tietää tarkemmin potentiaalisen ostokohteen rakenteissa piilevistä yllätyksistä. Pohjois-Suomen Lämpökuvaus Oy tarjoaa rakennusten lämpökuvausta alueella Rovaniemi, Oulu ja koko Pohjois-Suomi. Kerromme mielellämme lisää lämpökuvauksesta, ota yhteyttä.

LÄMPÖKUVAUSRAPORTTI LUOTETTAVASTI POHOIS-SUOMEN LÄMPÖKUVAUKSELTA

Kun lämpökuvaukset on suoritettu, paljastaa selkeä lämpökuvausraportti kaikki ongelmakohdat. Kerromme sinulle löydetyistä ongelmista käyttäen lämpökamerakuvia havainnollistavina esimerkkeinä, jotta näet konkreettisesti rakenteissa piilevät vuotokohdat ja muut korjausta vaativat paikat.

KIINTEISTÖKUVAUS

Lämpökuvaus on nopea ja tarkka menetelmä myös rakenteiden lämpöteknistä toimintaa tutkiessa. Lämpökuvaus paljastaa lahjomattomasti rakennuksen kylmäsillat ja riittämättömästi eristetyt kohteet. Myös höyryn- / ilmasulun ilmavuodot tulevat esille lämpökuvauksen yhteydessä tehtävissä mittauksissa.

Rakennusvaiheessa tehtävässä kuvauksessa tarkistetaan rakennuksen vaipparakenteen lämmöneristys, tuulensuoja ja ilman-/höyrynsulku ennen lopullisen pinnoituksen asennusta. Tässä vaiheessa tehtävät mahdolliset korjaukset tulevat halvemmaksi kuin rakenteiden purkaminen myöhemmin. Urakoitsijan / talotoimittajan kanssa sopimusta laadittaessa on hyvä sopia rakennuksen lämpökuvaamisesta ennen lopputarkastusta. Näin tekijät tietävät, että mahdolliset suunnitteluvirheet tai työmaalla tehdyt laiminlyönnit tulevat lämpökuvauksessa esille.

KORJAUSRAKENTAMINEN

Monen kiinteistön energialasku on suuri, mutta silti sisällä rakennuksessa ei tarkene. Lämpövuotojen löytäminen on usein hyvin vaikeaa ilman lämpökuvausta. Lämpökameran avulla korjaus voidaan kohdentaa oikeaan paikkaan. Näin vältytään mahdollisiesti turhalta ja kalliilta remontilta.

TEOLLISUUSKUVAUS

Lämpökuvauksella voidaan tarkistaa tuotantolaitteiden sekä prosessien lämpötekninen toiminta. Lämpökuvauksella havaitaan laitteessa tapahtuva lämpeneminen hyvissä ajoin ennen suurempia vaurioita. Näin ongelma voidaan korjata suunnitellusti seisokin aikana.

Esimerkkejä kuvauskohteista:

· kuljettimien laakeriviat
· hydraulissylinterit
· putkistojen sakkaumat, tukokset, vuodot, jäätymiset
· sähkömoottorit
· vialliset ja hapettuneet sähköliitokset
· ylikuormitetut laitteet ja johtimet

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUkAS LÄMPÖKUVAUS AmMATTITAIDOLLA ROVANIEMI, OULU JA KOKO pOHJOIS-SUOMI

Monipuolinen ja laadukas lämpökuvaus alueella Oulu, Rovaniemi, Kemi, Tornio, Kuusamo, Ruka, Raahe, Kemijärvi, Salla, Sodankylä, Kittilä, Äkäslompolo, Saariselkä, Muonio, Keminmaa, Simo, Ranua, Pudasjärvi, Kemijärvi, Pello, Sinettä, Utsjoki, Inari ja koko Pohjois-Suomi.