MERKKIAINEKOKEET ROVANIEMi, OULU JA KOKO POHJOIS-SUOMI

Merkkiainekoe selvittää kiinteistöissä ilmenevät hajuhaitat, kuten tupakan tai ruoan hajun. Menetelmän avulla voi sisäilmatutkimuksen yhteydessä myös selvittää rakenteiden pienimpiä ilmavuotoja. Merkkiainekokeessa lasketaan tarkasteltavan rakenteen sisälle merkkiainekaasua (kaasuna typpi-vety-seos 5,5 % H2 + 94,5 % N2), josta kaasu pyrkii ilmavirtausten mukana alipaineisen huonetilan suuntaan. Huonetilassa merkkiainekaasu havaitaan ja vuotokohdat paikallistetaan merkkiaineanalysaattorilla. Tarkasteltavan huonetilan tulee olla tarkastushetkellä lievästi alipaineinen, jotta ilmavirtauksen ja merkkikaasun virtaussuunta on luotettavasti huonetilaan päin. Tarjoamme merkkiainekokeet alueella Rovaniemi, Oulu ja koko Pohjois-Suomi. 

MERKKISAVUKOE ROVANIEMI, OULU JA KOKO POHJOIS-SUOMI

Merkkisavu on paksua valkoista savua, jonka avulla voidaan määrittää ilmavuotokohtia ja tutkia ilmavirtauksen voimakkuutta ja suuntaa hetkellisesti. Merkkisavua voidaan käyttää myös suurten tilojen ilmatiiveyden tutkimiseen. Esimerkiksi alapohja- tai välipohjarakenteen tiiveyttä voidaan tutkia savukokeen avulla, jossa tutkittavaan rakenteeseen lasketaan paksua, tiivistä savua savukoneen avulla. Tutkittava huonetila paineistetaan tarvittaessa ennen savun laskemista, jolloin savu pyrkii ulos ilmavuotokohtien kautta. Merkkisavukokeilla voidaan myös tutkia ilmanvaihdon toimivuutta ja ilmanvaihtokanaviston tiiveyttä, lisäksi erilaisten hormien ja putkistojen tiiveystutkimukset onnistuvat merkkisavun avulla. Tilaa merkkisavukoe meiltä alueella Rovaniemi, Oulu ja koko Pohjois-Suomi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää merkkiainekokeista.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKKAAT MERKKIAINEKOKEEt ROVANIEMI, OULU JA KOKO pOHJOIS-SUOMI

Ammattitaitoinen merkkisavukoe ja merkkiainekoe alueella Oulu, Rovaniemi, Kemi, Tornio, Kuusamo, Ruka, Raahe, Kemijärvi, Salla, Sodankylä, Kittilä, Äkäslompolo, Saariselkä, Muonio, Keminmaa, Simo, Ranua, Pudasjärvi, Kemijärvi, Pello, Sinettä, Utsjoki, Inari ja koko Pohjois-Suomi.